Ukratko o meni

Na starom blogu napisala sam neku dubokoumnu priču kako bih uspjela sebe opisati. Stari blog bio je i neka stara verzija mene i zato ću ovaj puta pokušati kratko. Radim novi blog u želji da vam prenesem sav ovaj moj ludi entuzijazam oko gastronomije, hrane kao emocije, hrane kao hedonizma, hrane koja nas povezuje i okuplja oko stola, te moja iskustva s raznim jelovnicima s kojima sam se susrela, kako dobrim tako i lošim.

Kada sam krenula pisati Geeketu bila sam studentica, s malo iskustva ali puno volje. Nisam znala nikog bitnog ali nije bilo bitno. U međuvremenu nastalo je puno iskustva, mnoštvo recepata, mnogo poznanstava i puno ukusnih zalogaja prošlo je preko mojeg istančanog nepca.

Želim vam i dalje pisati o hrani, podijeliti svako svoje iskustvo, aktivna sam u lokalnoj gastro zadjednici ali i šire te se trudim prikazati važnost gastronomije ovdje gdje živim, u Slavoniji. Kroz rad u udruzi, u Gastro gourmet clubu i kroz rad na nekim drugim mjestima o kojima ne(smijem)ću javno. 🙂

Uvijek sam promatrala svijet s one umjetničke strane i tu se ništa nije promijenilo. I dalje sam veliki sanjar, vizionar i umjetnička duša a stvaranje hrane je apsolutno svojevrsna umjetnost. Unatoč tome što je to pomalo kontra moje prirode, u životu težim jednostavnosti a takva sam sve više i po pitanju gastronomije. Jednostavni i potpuni okusi na jednostavnom i urednom tanjuru.

Eto, rekla ona ukratko…pa se raspisala i rekla sve i ništa. Tipična ja. Ukratko ponudit ću vam kvalitetne i provjerene recepte te svoje potpuno iskrene recenzije kao i sitnice koje čine moju svakodnevicu. Za još sadržaja zapratite me na Instagramu gdje često osim gastro sadržaja dijelim i sitnice iz svoje svakodnevice preko kojih me možete bolje upoznati. Jer ja vam ne stanem baš na jednu A4 stranicu. Sorry. 🙂

PRATITE ME